Digital

Lépést tartani a technológia fejlődésével nem lehetőség, hanem elvárás a meglévő és leendő partnerek részéről. Célunk, hogy az emberek könnyen hozzáférjenek a számukra fontos információkhoz.

A mindennapokban óriási információdömpinggel nézünk szembe! A közösségi média platformok, hírportálok és tartalommegosztó oldalak szinte áradnak a tartalomtól.Ebben a hatalmas zajban kell kiválasztani a számunkra értékes információkat, és ugyanakkor célzottan eljuttatni azokat a megfelelő közönséghez.

A sikeres üzleti életben a megfelelő webes megjelenés már alapfeltételnek minősülnek, mégis a vállalkozások többsége nem foglalkozik ezzel a témakörrel. Pedig az emberek, ha valamilyen információra van szükségük, rögtön az interneten a keresőt nyitják meg és azon keresztül próbálnak tájékozódni, információt szerezni.

Az RK-TEAM Digital segítséget kínál partnereinek az online jelenlét hatékony kialakításában!

Legyen szó weboldalról, online hirdetésekről vagy keresőoptimalizációról, célunk az, hogy segítsük partnereinket abban, hogy sikeresen megtalálják helyüket az online térben és hatékonyan kommunikáljanak a célközönségükkel.

Az alábbi területeken tudunk segítséget nyújtani partnereinknek:

 

 

Online stratégia kialakítása

Az online stratégia a vállalkozása hosszú távú céljainak és az online jelenlétét érintő tervek összessége. Ide tartozik a célkitűzések meghatározása, a célcsoportok azonosítása, a versenytársak elemzése, valamint a megfelelő online eszközök és platformok kiválasztása.

Keresőoptimalizálás (SEO)

A keresőoptimalizálás célja, hogy a weboldala jobb helyezést érjen el a keresőmotorok találati listájában, amikor a felhasználók releváns kulcsszavakkal keresnek. Ez magában foglalja a weboldal tartalmának és struktúrájának optimalizálását, kulcsszavak kutatását, linképítést és technikai SEO elemek beállítását is.

Online kampányok tervezése és menedzselése

Az online kampányok célja a közönség elérése, érdeklődés felkeltése és cselekvésre ösztönzése. Ide tartozik a kampány célkitűzéseinek meghatározása, tartalmak és hirdetések tervezése, különböző online csatornák (pl. közösségi média, blog) használata és a kampány hatékonyságának nyomon követése.

Google Ads hirdetési kampányok tervezése és menedzselése

Google Ads hirdetések segítségével célcsoportjaihoz juttathatjuk el hirdetéseit a Google keresőjében és más partneroldalakon keresztül. Ezt kulcsszavakra alapozva tehető meg, és hatékonyan kezelhető a költségkeret és a hirdetések megjelenése is.

Facebook kampányok tervezése és koordinálása - Kommunikációs tanácsadás

A Facebookon való jelenlét és hirdetések segíthetnek célközönségének elérésében. A kampányok céljaihoz és a célcsoportjához igazodva tervezhetőek meg a tartalmak, készíthetőek hirdetések és nyomon követhetőek eredményeik változásai is.

Hírlevél kampányok tervezése és lebonyolítása - Adatbázis építés

A hírlevél kampányok lehetővé teszik a közvetlen kommunikációt az érdeklődőkkel vagy az ügyfelekkel. Értékes tartalmakkal és különleges ajánlatokkal érhetjük el a címzetteket, miközben építjük az adatbázisát.

Tartalom marketing stratégiai tervezés és lebonyolítás

A tartalom marketing arról szól, hogy hasznos és értékes tartalmakkal segítsük a célcsoportodat. Ez lehet blogbejegyzés, cikk, videó vagy infografikák, amelyekkel a felhasználók igényeire és problémáira válaszolunk.

Webes és mobilos felületek tervezése és fejlesztése

Az online jelenlét alapja a weboldal vagy mobilalkalmazás!
Ezeknek intuitívaknak, könnyen navigálhatóknak és mobilbarátoknak kell lenniük, hogy a felhasználók gyorsan megtalálják, amit keresnek. S feltérképezzék oldalad!

Webáruház és weboldal készítés

A webáruházak és weboldalak lehetővé teszik a termékek vagy szolgáltatások online értékesítését vagy bemutatását. Fontos, hogy a felhasználók könnyen megtalálják, böngészhessék a kínálatot, és zökkenőmentesen vásárolhassanak.
Erre a megoldás egy optimalizált weboldal vagy egy webáruház!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

9 + 4 =