Accounting

Cégünk, az RK-TEAM Accounting, szakértői csapattal és több éves tapasztalattal rendelkező könyvelőiroda.
Elkötelezettek vagyunk abban, hogy ügyfeleinknek professzionális és megbízható könyvelési szolgáltatást nyújtsunk.
Szolgáltatásaink széles skálájával állunk ügyfeleink rendelkezésére, és rugalmasan alkalmazkodunk az egyéni igényekhez.

Az alábbi területeken állunk partnereink rendelkezésére:

 

Főkönyvi könyvelés és pénzügyi elemzés

Teljes körű könyvelési szolgáltatást biztosítunk, amely magában foglalja a könyvvitelt, a pénzügyi kimutatások elkészítését és az elemzést. Gondoskodunk arról, hogy a pénzügyi adatok pontosak és naprakészek legyenek, hogy segítsünk Önnek jobban megérteni vállalkozása pénzügyi helyzetét.

Adóbevallások elkészítése

Támogatjuk ügyfeleinket az adóbevallások elkészítésében és benyújtásában. Naprakész ismeretekkel rendelkezünk az adójogszabályokról, és biztosítjuk, hogy Ön mindig betartsa az aktuális előírásokat. Célunk az, hogy minimalizáljuk az adókötelezettségeit, és segítsünk optimalizálni adóstruktúráját.

Bérszámfejtés és munkaügyi adminisztráció

Teljes körű bérszámfejtési és munkaügyi adminisztrációs szolgáltatást kínálunk, amely magában foglalja a bérek kiszámítását, a munkaszerződések kezelését és a jogszabályi előírások betartását. Gondoskodunk arról, hogy munkavállalói kapcsolatai zökkenőmentesek legyenek és minden jogszabálynak megfeleljen. Ez segít Önnek a munkaügyi folyamatok hatékony kezelésében és a munkavállalói elégedettség biztosításában.

Könyvelői audit és ellenőrzés

Szolgáltatásaink közé tartozik a könyvelői audit és ellenőrzés is. Tapasztalt csapatunk átvizsgálja vállalkozásának pénzügyi nyilvántartásait, hogy megbizonyosodjon a helyességükről és a szabályoknak való megfelelésről. Ez segít Önnek az esetleges hibák vagy hiányosságok felismerésében és a belső ellenőrzési folyamatok javításában.

Számviteli szabályzatok készítése

A számviteli szabályzat kiemelkedő fontossággal bír egy vállalkozás számára, mivel meghatározza a belső számviteli folyamatokat, eljárásokat és irányelveket.
Szakértőink segítenek Önnek a számviteli szabályzat kidolgozásában, részletesen meghatározzuk a számviteli elveket és alapelveket és számlázási és bizonylatolási rendszereket.
Minden számviteli szabályzatot az Ön vállalkozása specifikus igényei és tevékenységei alapján dolgozunk ki, hogy biztosítsuk a hatékony és pontos pénzügyi nyilvántartást.

Önellenőrzés készítése

Az önellenőrzés az egyik hatékony eszköz a vállalkozásoknak, amely lehetővé teszi a belső ellenőrzési folyamatok önálló értékelését és a hibák vagy kockázatok azonosítását. Az önellenőrzés segít a vállalkozásnak a belső folyamatok hatékonyságának és megbízhatóságának javításában. Ha szüksége van segítségre önellenőrzések készítésében, kérem, lépjen kapcsolatba velünk, és szívesen segítünk az egyedi igényeinek megfelelően kidolgozni az önellenőrzési folyamatokat.

Bízunk benne, hogy áttekintésünk segített megismerni szolgáltatási palettánkat!
Szakértői csapatunk mindig a rendelkezésére áll, hogy segítsen Önnek vállalkozása pénzügyi sikereinek elérésében.
Ha kérdése van vagy szeretne együtt dolgozni velünk, lépjen kapcsolatba ajánlatkérő formunk kitöltésével!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

15 + 7 =