Consulting

Az RK-TEAM Consulting tevékenysége sokrétű, elsősorban olyan tanácsadási tevékenységeket foglal magába, amely szorosan nem a cég mindennapi működéséhez kapcsolódik, de mindenképpen ezen folyamatokat támogatják.

Számos partnerünk igényli az egyes folyamatok menedzselését, legyen szó pályázati lehetőségek felkutatásáról és annak hatékony lebonyolításáról, pénzügyi elszámolásáról, vagy az egyes számviteli, adózási munkafolyamatok kontrolljáról, koordinálásáról.
Egyre növekvő tendenciát mutat az egyes vállalkozások képviseletének igénye a hitelezéssel kapcsolatos banki kommunikációban, valamint a vezetői döntéseket alátámasztó számviteli és pénzügyi – elsősorban cash-flow alapú – információs rendszerek kiépítésében, működésének modellezésében.

Amiben segíteni tudunk partnereinknek:

 

 

Számviteli tanácsadás

Könyvvizsgálati asszisztencia
Segítünk a könyvvizsgálati folyamatokban, összegyűjtjük és rendszerezzük a szükséges dokumentumokat, valamint támogatjuk a könyvvizsgálóval való kommunikációt.

Számviteli konzultáció
Szakmai tanácsokat és iránymutatásokat nyújtunk a számviteli kérdésekben, segítünk megérteni és alkalmazni a vonatkozó jogszabályokat.

Számviteli információs rendszer adaptáció
Segítünk a számviteli rendszer bevezetésében vagy átalakításában, hogy hatékonyabban kezelje a vállalkozás pénzügyeit és pénzügyi információit.

Adózási tanácsadás

Adókonzultáció
Szaktanácsadást nyújtunk az adózással kapcsolatos kérdésekben, segítünk megérteni és betartani az adózási előírásokat, valamint optimalizálni az adóterheket.

Adóoptimalizálás
Segítünk az adóterhek csökkentésében és az adózási előnyök kihasználásában a törvényes keretek között.

Adózási állásfoglalások
Felkészítünk és támogatást nyújtunk adózási ellenőrzések és viták során, valamint segítünk kialakítani az adózással kapcsolatos állásfoglalásokat.

Projektmenedzsment

Pályázatok koordinálása és kivitelezése
Segítünk a pályázatok előkészítésében, azok beadásában és a projektmenedzsment feladatok végrehajtásában.

Pályázatok pénzügyi vezetése
Támogatást nyújtunk a pályázati pénzügyi tervezésben és költségvetés kialakításában, valamint figyelemmel kísérjük a projekt pénzügyi teljesítményét.

Pénzügyi tanácsadás

Hiteligénylések koordinálása
Segítünk a hiteligénylési folyamatban, a megfelelő hiteltermék kiválasztásában és a szükséges dokumentáció összeállításában.

Pénzügyi tervezés
Segítünk a vállalkozás pénzügyi tervezésében, a költséghatékonysági vizsgálatokban és a hosszú távú pénzügyi célok meghatározásában.

Költségoptimalizálás
Elemzéseket végzünk a vállalkozás költségszerkezetével kapcsolatban, és javaslatokat teszünk a költségek csökkentésére és optimalizálására.

Vezetői információs rendszer modellezés

Teljesítménymérés és motivációs rendszer kialakítása
Segítünk a vállalkozás teljesítményének mérésében, hatékonyságának elemzésében, valamint motivációs rendszerek kialakításában és bevezetésében.

Vezetői információs rendszer fejlesztése
Támogatást nyújtunk a vállalkozás vezetői számára releváns információk rendszerének kialakításában és fejlesztésében, hogy hatékonyabb döntéseket hozzanak.

Az ügyfeleink számára a legfontosabb a sikeres eredmények elérése!
Ezért szorosan együttműködünk velük, megértjük céljaikat és azon dolgozunk, hogy hatékony és hosszú távú megoldásokat nyújtsunk számukra.
Bármekkora is legyen a kihívás, mi készen állunk arra, hogy segítsünk ügyfeleinknek a növekedés és a siker útján.

Köszönjük, hogy felkereste weboldalunkat, és reméljük, hogy hamarosan partnerként üdvözölhetjük Önt a RK-TEAM Consulting Kft.-nél!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

1 + 5 =